De Dochter van de Korenaar Belle-Fleur

66 cl

De Dochter van de Korenaar Belle-Fleur

66 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 66 cl
Land Belgie
Brouwerij De Dochter van de Korenaar
Type Bier IPA
Alcohol % 6,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Dochter van de Korenaar Belle-Fleur is een troebel oranje gekleurde IPA met een mooie witte kop, heerlijke aroma's van biscuit, fruit en vlierbloesem komen je tegemoet. Een heerlijke fruitige smaak met hinten van citrus en een lichte notitie van gist die eindigt met een fijne bitterheid.

Geschiedenis:

De Dochter van de Korenaar is een jonge brouwerij, sinds 2007 zijn zij bezit met deze traditionele ambacht met een moderne aanpak. De Dochter van de Korenaar 'is synoniem met het woord "beer". Uit oude documenten blijkt dat Keizer Karel V rond 1550 de voorkeur aan de "sap van de dochter van de Korenaar 'beter dan het" bloed van de druiven. "Met andere woorden, Keizer Karel V had de voorkeur voor bier over wijn.