De Borgen Dutch Cornwyn

100 cl

De Borgen Dutch Cornwyn

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Alcohol % 38 %
Land Nederland
Merk De Borgen
Soort / Type Korenwijn
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Borgen Dutch Cornwyn Cask Finished is een stukje Nederlandse geschiedenis, dit product is gemaakt van de meest exclusieven jenevers. Deze korenwijn in authentieke stenen fles, de aangewezen manier om korenwijn te bewaren. Een echte klasieke genever gemaakt van veel moutwijn, jeneverbes destilaat en Nederlandse plantenextracten met elkaar vermengd en afgemaakt in sherry vaten.

Vaak genoemd als de 'Nederlandse Bourbon', deze korenwijn is vol van smaak, rijk, eiken, korrelig en zoet. Gemaakt door De Borgen Distillery, de ambachtelijke afdeling van één van de laatste onafhankelijke familiebedrijven Nederlandse jenever stokerijen in het noorden van Nederland in 1888 opgericht en staat bekend om zijn lange traditie van het vangen van de beste smaken van kruiden, vruchten en schillen.