Darnley's View

70 cl

Darnley's View

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Citrus Gin, Zoete Gin
Alcohol % 40 %
Merk Darnlays View
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Darnley’s View Gin is een intens lekkere Gin die zijn ingrediënten uit een zeer selecte groep bloemen, kruiden, zaden en schillen haalt. De beste hand geplukte Jeneverbessen uit Zuid Europa, de rijpste Citroenen uit Spanje met de verste schil, het beste Vlierbloesem dat ze kunnen vinden in Schotland. We zijn nu nog maar op de helft want ze halen de beste koriander uit Marokko, de meest gedroogde Angelica wortels uit Frankrijk en tot slot halen ze uit de Benelux de fijnste lis wat maar te vinden is.

Wanneer dit heerlijke middel gedronken wordt kun je de fijnste tonen van citrus proeven, de beste kruidige smaken en de meest lekkere florale aroma’s. Deze smaken hebben veel weg van Spaanse Gin’s.  En met een afdronk die lang duurt, is het nog even lekker na genieten van deze exotische Gin. Heerlijk bronwater is het enige dat bij deze Gin past, en je zult dit ook proeven.

Drink het met Tonic’s als Thomas Henry of Fever Tree voor een goede Gin & Tonic. Mix het met wijnen of martini’s, doe er exotische vruchten  door heen, meng het met ijs en voilà! Een heerlijke cocktail staat parraat.

Geschiedenis

Onze familie naam betekent: ‘Weems’ wat het gallische woord voor grot betekent wat weer afstamt van het rotsachtige landschap waar de Darnley’s familie decennia lang heeft geleefd op het kasteel van ‘’Wemys’’. Het kasteel is al ruim 6 eeuwen in het bezit van onze familie.

Darnleys view, en spiced, is hun laatste uitvinding op het gebied van Gin en alcoholische dranken, met vernieuwde technieken en ingrediënten hebben ze vanuit het oude recept een nieuwe kunnen maken met nog meer klasse. Het originele recept stamt af uit het jaar 1565 toen  Mary, Koningin van Schotland, haar toekomstige man bespioneerde, Lord Darnley. Ze bespioneerde hem door een raampje uit het kasteel.

Uit dit huwelijk ontstond de geboorte van een prins die de tronen van Engeland en Schotland herenigde, namelijk James I en IV. Graag wordt er terug gedacht aan deze zoon die er voor zorgde dat er op het gebied van het kasteel genoeg vreugde liefde en genoegen schap ontstond om een Koninklijke gin te maken met de perfectie die koninklijk genoemd mag worden. Hij is het symbool van deze gin en wat liefde met mensen en hard werk kan doen.