Damoiseau Blanc Virgin Cane

70 cl

Damoiseau Blanc Virgin Cane

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 26,95

Special Price € 18,95

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie ton1
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 40 %
Soort Witte Rum
Merk Damoiseau
Herkomst Guadeloupe
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Frisse witte rum vooral gemaakt voor de doorsnede rum cola drinker, simpel en met karakter. Met een rijping van 6 maanden en smaak tonen die bloemierig en fris zijn maken de rum redelijk geliefd bij mixers.

Geschiedenis Damoiseau

De familie Damoiseau, eigenaars van het Bellevue distilleerderij in Le Moule, Guadeloupe, produceren van kwalitatief hoogwaardige Rhum Agricole in de traditie van de Franse Antillen sinds 1942.
Met een marktaandeel van 50%, is Damoiseau  een toonaangevende Rhum Agricole producent en verkoopt dan ook meer dan 2 miljoen liter per jaar. Dat is 75% van de geproduceerde energie in Guadeloupe en de Caraïben.

In Frankrijk is Damoiseau Rum een van de top namen in dit marktsegment. Internationaal heeft Damoiseau een zeer snel reagerende en kwalitatieve benadering van haar distributeurs en probeert dit af te stemmen op haar producten aan de eisen van individuele markten.

Deze nauwe samenwerking is gebaseerd op een filosofie van kwaliteit en landelijke authenticiteit, die moedigt onze importeurs aan om te profiteren van een dynamisch merk.