Damoiseau Blanc Virgin Cane

Speciale prijs € 18,95 Normale prijs € 26,95

Direct leverbaar !

Frisse witte rum vooral gemaakt voor de doorsnede rum cola drinker, simpel en met karakter. Met een rijping van 6 maanden en smaak tonen die bloemierig en fris zijn maken de rum redelijk geliefd bij mixers.

Geschiedenis Damoiseau

De familie Damoiseau, eigenaars van het Bellevue distilleerderij in Le Moule, Guadeloupe, produceren van kwalitatief hoogwaardige Rhum Agricole in de traditie van de Franse Antillen sinds 1942.
Met een marktaandeel van 50%, is Damoiseau  een toonaangevende Rhum Agricole producent en verkoopt dan ook meer dan 2 miljoen liter per jaar. Dat is 75% van de geproduceerde energie in Guadeloupe en de Caraïben.

In Frankrijk is Damoiseau Rum een van de top namen in dit marktsegment. Internationaal heeft Damoiseau een zeer snel reagerende en kwalitatieve benadering van haar distributeurs en probeert dit af te stemmen op haar producten aan de eisen van individuele markten.

Deze nauwe samenwerking is gebaseerd op een filosofie van kwaliteit en landelijke authenticiteit, die moedigt onze importeurs aan om te profiteren van een dynamisch merk.

Meer informatie
Locatie Ton
Merk Damoiseau
Land Guadeloupe
Leeftijd Niet Vermeld
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 40
Type rum Witte Rum
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Damoiseau Blanc Virgin Cane
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.