Cuvee van de Keizer Rood in Cadeaukist

75 cl

Cuvee van de Keizer Rood in Cadeaukist

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,50

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 75 cl
Alcohol % 10 %
Soort 1 Vaks
Merk Cuvee van de Keizer
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een mooie houten kist met een Cuvee van de Keizer Rood 75 cl.

Cuvée van de Keizer - Rood is een Belgische goudblond speciaalbier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 10%. Het bier is 3 jaar houdbaar.

Dit speciaalbier pakket word zoals op de foto ingepakt in houten kist met houtwol, hierna word het geschenk afgedekt met folie zodat het geschenk direct aan de begunstigde overhandigd kan worden. Het totaal plaatje is netjes en heeft u geen handelingen meer aan.

Deze unieke cadeau kist van Cuvee van de Keizer Rood, is een Belgisch bier waarvan ieder jaar een nieuwe editie wordt gemaakt, ieder jaar wordt vanaf 24 februari de verjaardag van Keizer Karel ingeluid door te beginnen aan de nieuwe oplage.