Cuvee van de Keizer Blauw in Cadeaukist

75 cl

Cuvee van de Keizer Blauw in Cadeaukist

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,95

* Verplichte velden

Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 75 cl
Alcohol % 11 %
Soort 1 Vaks
Land België
Merk Cuvee van de Keizer
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een mooie houten kist met Cuvée van de Keizer Blauw 75cl.

Cuvée van de Keizer Blauw is een Belgische robijnrood bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 11%. Cuvée van de keizer Blauw valt onder de speciaal bieren. Het degustatiebier is minstens 10 jaar houdbaar.

Dit speciaalbier pakket word zoals op de foto ingepakt in houten kist met houtwol, hierna word het geschenk afgedekt met folie zodat het geschenk direct aan de begunstigde overhandigd kan worden. Het totaal plaatje is netjes en heeft u geen handelingen meer aan.

Cuvée van de Keizer Blauw. Een Belgisch bier waarvan ieder jaar een nieuwe editie wordt gemaakt, ieder jaar wordt vanaf 24 februari de verjaardag van Keizer Karel ingeluid door te beginnen aan de nieuwe oplage. 

In 2011 kreeg Cuvée van de Keizer Blauw 2 sterren op de Superior Taste Award van het International Taste & Quality Institute.