Cuvee van de Keizer Duo in Cadeaukist

150 cl

Cuvee van de Keizer Duo in Cadeaukist

150 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 16,50

Special Price € 15,95

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 150 cl
Alcohol % 7 %
Soort 2 Vaks
Land België
Merk Cuvee van de Keizer
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een zeer uniek speciaalbier-pakket van hoog niveau, deze bieren worden al jaren en jaren door menig bierliefhebber bekroond en geprezen ! Een enorm volle rode variant die een lichte kleur heeft en een zeer rijke donkere speciale fles (blauw) die een heerlijke volle zoete smaak en volle mout en karamel smaak. Dit bierpakket is een echte topper voor uw relatie, jarige of buurman die u lekker wilt laten genieten.

Cuvée van de Keizer - Rood is een goudblond speciaalbier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 10%. Het bier is 3 jaar houdbaar.
Cuvee van de Keizer Rood, is een Belgisch bier waarvan ieder jaar een nieuwe editie wordt gemaakt, ieder jaar wordt vanaf 24 februari de verjaardag van Keizer Karel ingeluid door te beginnen aan de nieuwe oplage.

Cuvée van de Keizer - Blauw is een robijnrood bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 11%. Cuvée van de keizer Blauw valt onder de speciaal bieren. Het degustatiebier is minstens 10 jaar houdbaar.
Cuvée van de Keizer Blauw is een Belgisch bier waarvan ieder jaar een nieuwe editie wordt gemaakt, ieder jaar wordt vanaf 24 februari de verjaardag van Keizer Karel ingeluid door te beginnen aan de nieuwe oplage. 

In 2011 kreeg Cuvée van de Keizer Blauw 2 sterren op de Superior Taste Award van het International Taste & Quality Institute.

Dit speciaalbier pakket word zoals op de foto ingepakt in houten kist met houtwol, hierna word het geschenk afgedekt met folie zodat het geschenk direct aan de begunstigde overhandigd kan worden. Het totaal plaatje is netjes en heeft u geen handelingen meer aan.