Cutty Sark Tam o'shanter 25 years

70 cl

Cutty Sark Tam o'shanter 25 years

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 495,00
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie Kant
Merken Cutty Sark
Land Schotland
Leeftijd 25
Inhoud 70 cl
Alcohol % 46 %
Type Blended
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Tam o'shanter 25 years van Cutty Sark die bekend staat om zijn prachtige blend's hebben deze 25 jaar oude blend gemaakt verpakt in een luxe houten box met een mooie decoratie op het deksel. De decoratie is een scene van de verschrikkingen die Tam ondervond, en in de luxe box vindt u ook een prenten boek met teksten en gedichten, een stukje geschiedenis van een selectie van kunst geïnspireerd door het verhaal.

Cutty Sark is 's werelds grootste whisky blender en werd erg populair in de Verenigde Staten, in de jaren 1960 werd dit zelfs de best verkochte scotsch whisky in Amerika. Met zijn gloriedagen in de jaren '60 en '70, het merk begon langzaam te vervagen in de late jaren '80 en '90 en verdween bijna in de vroege jaren 2000 toen Johnnie Walker begon te domineren in de blended whisky categorie.