Cubay Carta Blanca

70 cl

Cubay Carta Blanca

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 38 %
Soort Witte Rum
Merk Cubay
Herkomst Cuba
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Cubay Carta Blanca is de blanke rum van het Cubaanse merk Cubay, een authentieke rum die ideaal is om mixjes en cocktails te bereiden. Heeft een korte periode, 3 jaar, gerijpt op eikenhout zodat de smaken en aroma's kunnen blenden met mekaar. Het resultaat is een fijne witte rum met een aangenaam palet dat zonder twijfel de grotere A-merken evenaart maar dan voor een veel betere prijs!

Geschiedenis
Ron Cubay rum werd in 1964 opgericht in Santo Domingo, Villa Clara. Dat centraal is in Cuba. De Cubay rum is geproduceerd in distilleerderijen van Cuba Ron SA, die ook Havana club produceert. De Ron Cubay merk werd alleen bedoeld voor binnenlandse consumptie, vandaar de reden dat de rum pas in 2010 in Europa kwam. 
Hoewel het assortiment van Ron Cubay bestaat uit 5 varianten zijn er 3 in Europa gebracht. Dat zijn de 3-jarige Carta Blanca, de 7-jarige Anejo en de 10-jaar oude Anejo Reserva Especial. Ook heeft Ron Cubay wat prijzen binnengesleept met de Anejo en de Anejo Reserva Especial. Deze 2 varianten hebben de Best Golden Rum Award van 2012 gewonnen. Dat zegt dus genoeg over de kwaliteit en klasse van deze rum.