Cubay Carta Blanca

€ 16,95

Direct leverbaar !

Cubay Carta Blanca is de blanke rum van het Cubaanse merk Cubay, een authentieke rum die ideaal is om mixjes en cocktails te bereiden. Heeft een korte periode, 3 jaar, gerijpt op eikenhout zodat de smaken en aroma's kunnen blenden met mekaar. Het resultaat is een fijne witte rum met een aangenaam palet dat zonder twijfel de grotere A-merken evenaart maar dan voor een veel betere prijs!

Geschiedenis
Ron Cubay rum werd in 1964 opgericht in Santo Domingo, Villa Clara. Dat centraal is in Cuba. De Cubay rum is geproduceerd in distilleerderijen van Cuba Ron SA, die ook Havana club produceert. De Ron Cubay merk werd alleen bedoeld voor binnenlandse consumptie, vandaar de reden dat de rum pas in 2010 in Europa kwam. 
Hoewel het assortiment van Ron Cubay bestaat uit 5 varianten zijn er 3 in Europa gebracht. Dat zijn de 3-jarige Carta Blanca, de 7-jarige Anejo en de 10-jaar oude Anejo Reserva Especial. Ook heeft Ron Cubay wat prijzen binnengesleept met de Anejo en de Anejo Reserva Especial. Deze 2 varianten hebben de Best Golden Rum Award van 2012 gewonnen. Dat zegt dus genoeg over de kwaliteit en klasse van deze rum.

 

Meer informatie
Merk Cubay
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 38 %
Leeftijd Niet vermeld
Land Cuba
Kleur rum Witte Rum
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cubay Carta Blanca
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.