Crystal Head Vodka Cadeau Box met Cocktail Shaker

70 cl

Crystal Head Vodka Cadeau Box met Cocktail Shaker

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 52,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Crystal Head
Land Canada
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Crystal Head Cadeau box met een mooie verchroomde cocktail shaker een mooi cadeau voor de echte wodka en cocktail liefhebber de fles valt direct op, een heldere en gedetailleerde glazen mensenschedel waar de ultra-premium wodka in schuilt. De wodka wordt ten behoeve van de kwaliteit en smaak maar liefst viermaal gedistilleerd, driemaal gefilterd door houtskool en driemaal gefilterd door Herkimer kristallen diamanten.

Deze kristallen zijn 500 miljoen jaar oud en zijn enkel te vinden op een paar plaatsen in de wereld, waaronder in Herkimer, New-York en regio`s zoals Tibet en Afghanistan. Met zulke zuivere kristallen horen de andere ingrediënten natuurlijk ook zeer natuurlijk te zijn, en dat is dan ook zo! Het gebruikte water is ijswater uit Newfoundland, Canada, natuurlijker en frisser dan dit water wordt het niet.

Ook is er aandacht besteed aan de cocktail shaker waar in een afdruk van de fles gedrukt staat en op de ander zijde de tekst " Crystal Head Vodka " dit alles zin in een mooie box die je direct cadeau kan geven.

 

Dan Aykroyd's Crystal Head Vokda