Crystal Head Vodka Cadeau Box met Cocktail Shaker

€ 52,95

Direct leverbaar !

Crystal Head Cadeau box met een mooie verchroomde cocktail shaker een mooi cadeau voor de echte wodka en cocktail liefhebber de fles valt direct op, een heldere en gedetailleerde glazen mensenschedel waar de ultra-premium wodka in schuilt. De wodka wordt ten behoeve van de kwaliteit en smaak maar liefst viermaal gedistilleerd, driemaal gefilterd door houtskool en driemaal gefilterd door Herkimer kristallen diamanten.

Deze kristallen zijn 500 miljoen jaar oud en zijn enkel te vinden op een paar plaatsen in de wereld, waaronder in Herkimer, New-York en regio`s zoals Tibet en Afghanistan. Met zulke zuivere kristallen horen de andere ingrediënten natuurlijk ook zeer natuurlijk te zijn, en dat is dan ook zo! Het gebruikte water is ijswater uit Newfoundland, Canada, natuurlijker en frisser dan dit water wordt het niet.

Ook is er aandacht besteed aan de cocktail shaker waar in een afdruk van de fles gedrukt staat en op de ander zijde de tekst " Crystal Head Vodka " dit alles zin in een mooie box die je direct cadeau kan geven.

 

Dan Aykroyd's Crystal Head Vokda

Meer informatie
Merk Crystal Head
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 40 %
Land Frankrijk
Smaak Neutraal
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.