Crystal Head Vodka Aurora Limited Edition

70 cl

Crystal Head Vodka Aurora Limited Edition

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 69,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Crystal Head
Land Canada
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Deze fles valt zeker direct op, een spiegelend effect welke doet denken aan het natuurlijke poollicht met haar schoonheid en mysterieuze visuele eigenschappen en de  gedetailleerde glazen mensenschedel waar de ultra-premium wodka van Globefill Inc. in schuilt. Een heerlijke en zuivere wodka die vijf maal gedistilleerd is en zeven maal gefilterd waardoor er een zeer zuivere wodka ontstaat. Drie van de filtraties passeren lagen van Herkimer diamanten.

Aurora Wodka is gemaakt met Engelse tarwe waardoor hij over een drogere en rondere smaak bezit, het is een pittigere wodka die wel trouw is aan de huisstijle van Crystal Head.

Leuk om te weten:

Deze kristallen zijn 500 miljoen jaar oud en zijn enkel te vinden op een paar plaatsen in de wereld, waaronder in Herkimer, New-York en regio`s zoals Tibet en Afghanistan. Met zulke zuivere kristallen horen de andere ingrediënten natuurlijk ook zeer natuurlijk te zijn, en dat is dan ook zo! Het gebruikte water is ijswater uit Newfoundland, Canada, natuurlijker en frisser dan dit water wordt het niet.