Cruzan Citrus

€ 22,95

Direct leverbaar !

Citroen, limoen en grapefruit. Het was niet eenvoudig om een perfecte balans tussen deze drie gelijkaardige maar toch verschillende smaken te maken, maar Cruzan Citrus Rum doet precies dat.

Geschiedenis Cruzan

Cruzan Rum is een rum producent gelegen in Saint Croix, een Amerikaanse Maagdeneiland. Het is eigendom van Beam Inc. Hun distilleerderij is opgericht in 1760 en beweert dat het de onderscheiding van "de meest geëerde rum distilleerderij in de wereld" heeft. Voor acht generaties lang en door middel van verschillende wijzigingen in de corporate ownership, is de distilleerderij beheerd door de familie Nelthropp. De juiste uitspraak is "kru-zhun" met de ‘’zh’’ als ‘’s’’

De distilleerderij is ook de grootste leverancier van de Amerikaanse private label en distributeur rum. Cruzan Rum maakt ook een zuivere stok destillaat, die kan worden gevonden voor de verkoop in de geneeskunde afdelingen van veel supermarkten in de Amerikaanse Maagdeneilanden. Cruzan is een van de twee rum distilleerderijen die hun plaats in de Amerikaanse geschiedenis hebben vanwege zijn onderdeel aan het Amerikaanse Whiskey Trail.

 

Meer informatie
Merk Cruzan
Land Verenigde Staten
Leeftijd Niet Vermeld
Inhoud 100 cl
Gewicht 1.7000
Alcoholpercentage in % 35
Type rum Witte Rum
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cruzan Citrus
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.