Cruzan Aged White

100 cl

Cruzan Aged White

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 22,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie ton1
Inhoud 100 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 40 %
Soort Bruine Rum
Merk Cruzan
Herkomst Verenigde Staten
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Cruzan Aged White behoort tot de betere witte rum als je het aan ons vraagt, een rum die een ongekende kwaliteit levert voor zijn zachte prijsje. De rum is gebaseerd op een blend van 2 tot jaar oude rum en voordat deze witte rum werd gebotteld heeft die nog eens voor 14 maanden gerijpt op Amerikaanse eikenhouten vaten. Deze extra rijping is er om diepte en complexiteit te ontwikkelen en om de verschillende rum goed te laten blenden, een proces wat zijn vruchten heeft afgeworpen.

Geliefd door velen en dan bekroond met een zilveren medaille in 2009 tijdens de Mininstry of Rum Tasting Competition, een zeer prestigieuze wedstrijd waar enkel de beste merken aan mee mogen doen.

De heldere vloeistof wordt omringd door zachte en delicate aroma's van eikenhout en vanille en vormen een mooie introductie op het palet. Een palet met een zachte smaak van de zelfde aroma's met hints van zachte kruiden. Het geheel eindigt in een zachte, lange afdronk. Perfect voor mixjes en cocktails!

Geschiedenis Cruzan

Cruzan Rum is een rum producent gelegen in Saint Croix, een Amerikaanse Maagdeneiland. Het is eigendom van Beam Inc. Hun distilleerderij is opgericht in 1760 en beweert dat het de onderscheiding van "de meest geëerde rum distilleerderij in de wereld" heeft. Voor acht generaties lang en door middel van verschillende wijzigingen in de corporate ownership, is de distilleerderij beheerd door de familie Nelthropp. De juiste uitspraak is "kru-zhun" met de ‘’zh’’ als ‘’s’’

De distilleerderij is ook de grootste leverancier van de Amerikaanse private label en distributeur rum. Cruzan Rum maakt ook een zuivere stok destillaat, die kan worden gevonden voor de verkoop in de geneeskunde afdelingen van veel supermarkten in de Amerikaanse Maagdeneilanden. Cruzan is een van de twee rum distilleerderijen die hun plaats in de Amerikaanse geschiedenis hebben vanwege zijn onderdeel aan het Amerikaanse Whiskey Trail.