Croftengea 10 Years Cask Strength by Jack Wieber

70 cl

Croftengea 10 Years Cask Strength by Jack Wieber

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 89,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Jack Wiebers
Land Schotland
Leeftijd 10
Inhoud 70 cl
Alcohol % 50 %
Type Single Malt
Streek Islay
Bottelaar Jack Wieber
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Croftengea is een limited edition bourbon cask whisky met een alcohol percentage van 50,3%. Deze unieke collectors edition ter ere van het 20 jarig bestaan heeft een oplage van 344 flessen. Een hele mooie en rijke whisky !


Jack Wieber is een Duitse onafhankelijke bottelaar, die is opgericht in 1998 door Lars-Göran Wiebers. Jack Wiebers is het geesteskind van Lars-Göran Wiebers en is een Duitse whiskyimporteur, woonachtig in Berlijn. Sinds 1998 bottelt Jack Wiebers als onafhankelijke botterlaar zijn eigen whisky keuzes. Hij bottelt onder verschillende labels. The Cross Hill, Old Train Line en de Auld Distillers collection zijn misschien wel de bekendste bottelingen. Daarnaast heb je nog de Prenzlow Portfolio Collection, de Scottish Castles en de recente Gentle Nose range. Al deze exclusieve bottelingen zijn zeer beperkt, meestal single casks, cask strength,
un-chillfiltered en niet gekleurd.