Cream Gin

€ 54,95

Direct leverbaar !

Cream Gin is een veel belovende London Dry Gin die veel gedronken wordt. Vooral in London heb je een cocktail die echt mateloos populair is en dat is de de Black Cats Martini. De Black Cats Martini is het bewijs of de onderscheiding tussen een normale bar en een cocktail bar. Van deze cocktail is Cream Gin het hoofdbestandsdeel.

Cream Gin was een lange tijd geleden al erg populair. In het ‘Victorian Era’ in Engeland. Alleen in die tijd was de Gin nog niet zo vers, zuiver en lekker als nu. Vroeger waren er ook nog geen cocktails van tegenwoordig. Door de klassieke Gin van toen een upgrade te geven, of beter gezegd een update, krijg je een perfecte Gin die koud is gedistilleerd. Met verse room die nooit heet is geweest om de perfecte romige smaak te verkrijgen die nodig is voor deze Gin.

Je kunt de Cream Gin puur drinken of met heerlijke romige tonen die je zult doen wegsmelten.Het is ook te mixen met tonic maar dat bepaal je zelf. Niet iedereen houdt van tonic gemixt met dit romige goedje maar probeer het is uit en ga experimenteren met verschillende dranken. Wellicht kom je met je eigen overheerlijke cocktail!

geschiedenis

In de 18e eeuw waren er maar 2 soorten Gin, Old Tom’s en Cream Gin’s. De Cream Gin’s van toen waren gewoon een mengsel van jenever, room en suiker. Dat klinkt toch geweldig? Makkelijk, heerlijk vol, zoet en toch sterk. Toen der tijd werd dit vaak gedronken bij gezelschap en in de winter als het koud werd. Men dacht dat het een soort geneesmiddel was tegen ziekten. Later werd er beseft dat dit niet het geval was maar toch bleef men het drinken vol plezier en genot. Toenwas het een amateuristische drank. Het werd vaak zelf gemaakt met weinig potentie en kwaliteit. Nu, een uitermate stijlvolle gewilde Gin die zijn eigen merk is geworden en  gaan voeren. 

Meer informatie
Merk Cream
Inhoud 70 cl
Land Verenigd Koninkrijk
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 44
Soort gin Overig
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cream Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.