Cragganmore Distillers Edition 1993

100 cl

Cragganmore Distillers Edition 1993

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 62,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Cragganmore
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 100 cl
Alcohol % 40 %
Type Single Malt
Streek Speyside
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Cragganmore Distillers Edition 1993 Double Matured is een limited edition die na een dubbele rijping op ex-port vaten in 2007 is gebotteld in beperkte oplage, het is een mooie complexe singel malt met aroma's van rijp fruit, jelly beens en iets moutig met een hint van rook. Het valt op dat hij fruitiger is dan de standaard botteling. De body is licht tot medium met een rijke ondertoon, in de smaak komen we het rokerige weer tegen in de ondertoon net als de fruitigheid. Hij is stevig en met een eiken rook aan de basis. De finish is middellang tot lang met een fijne oaky uitdrukking, het rijpe fruit komt tot uiting in bananen, vanille en cacao en is droger dan in het begin.