Courvoisier Extravagance The Taste of Paris

70 cl

Courvoisier Extravagance The Taste of Paris

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 67,95
  • Vanaf 6 voor € 66,95 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Leeftijd Overige
Land Frankrijk
Merk Courvoisier
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Courvoisier Extravagance The Taste of Paris is een mix van Grande en Petite Chamapagne druiven, de Courvoisier Extravagance heeft een mooie goud bruine kleur. De Cognac overbrugt de kloof tussen de VSOP en XO en is speciaal uitgebracht vanwegen de late jaren 1800 van het Franse ergoed waarin de cognac gedronken werd door Napoleon en populair werd over de gehele wereld. De Cognac is zachte en complex met noten van oranje bloemen, brioches, geroosterde amandelen, koffie en gedroogde pruimen. Met dit product heb je een ware topper in huis!