Corsair Quinoa Whiskey

75 cl

Corsair Quinoa Whiskey

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 67,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Corsair
Land Verenigde Staten
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 75 cl
Alcohol % 46 %
Type Bourbon
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Corsair Quinoa Whiskey is een van de weinige quinoa Whisky's hierdoor is hij anders dan anderen, iets wat je zeker terug ziet komen in de aroma's en smaken van deze whisky. De grazige, bloemige aroma's komen van de 20% rode en witte quinoa. Mooie kruidige aroma's die de neus verwennen, en de nootagtige smaak maken maken deze whisky fijn om te drinken. Een whisky om van te genieten met vrienden.

Geschiedenis: 

Het is begonnen in de garage van Darek en Amy Lee Bell, waar jeugdvrienden Darek Bell en Andrew Webber zelf bier en wijn zijn gaan brouwen. Toen ze daarmee tegen wat problemen aanliepen werd het idee geboren om whiskey te maken. Dit zou in hun ogen veel bevredigender zijn om te maken. Ze zijn toen samen zich in het distileren gaan verdiepen. Niet snel hierna werd de Corsair distileerderij opgericht. Corsair spirit's werd als snel geprezen om hun goede producten in verschillende bladen en op verschillende websites. ze hebben ook zeker al meer dan 40 medailles gewonnen op internationale wedstrijden.