Cornet Oaked

33 cl

Cornet Oaked

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,19
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Belgie
Brouwerij Palm
Type Bier Blond, Tripel
Alcohol % 8,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Cornet Oaked is een Belgische tripel van 8,5%. Dit krachtige blonde bier van hoge gisting met nagisting op de fles heeft een warme smaak met een unieke toets van vanille, dit komt door het toevoegen van eikenhouten snippers tijdens het brouwen. Het bier heeft een zachte bitterheide met een lange afdronk.

Het verhaal:

Het bier is vernoemd naar Theodoor Cornet die zijn bieren brouwde in 1686 voorde graaf van kasteel Diepensteyn in Steenhuffelen. Na het brouwen van het bier werden deze in eikenhouten vaatjes bewaard waardoor het bier zijn unieke vanilletoets kreeg. Door de toevoeging van de snippers tijdens het brouwen wordt de zelfde smaak gekregen als toen.