Compagnie Jonge Jenever

100 cl

Compagnie Jonge Jenever

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 10,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Alcohol % 35 %
Land Nederland
Merk Compagnie
Soort / Type Jonge Jenever
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Compagnie Jonge Jenever is een heldere jonge jenever van kwaliteit.

Jonge jenever:

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was er amper graan om moutwijn te produceren. Doordat er geen moutwijn geproduceerd kon worden, daalde het moutwijnpercentage in de jenevers. Na de oorlog heeft die soort jenever de naam ‘jonge jenever’ gekregen. Jonge jenever is vooral op neutrale alcohol gebaseerd omdat er minder moutwijn inzit als bij ‘oude’ jenever. Jonge jenever bevat tegenwoordig minsten 35% alcohol, maximaal 10 gram suiker per liter en geen moutwijn.