Compagnie Des Indes 5 Years Nay Jamaica 57%

70 cl

Compagnie Des Indes 5 Years Nay Jamaica 57%

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 47,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd 5
Alcohol % 57 %
Soort Bruine Rum
Merk Compagnie Des Indes
Herkomst Jamaica
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Compagnie Des Indes Jamaica Navy Strength is een blended rum met die gebotteld is op een sterkte van 57% alcohol.  Voor de assemblage van deze rum zijn vier(25%) verschillende gedistilleerde rums gebruikt. De neus heeft een duidelijke hint van bananen en vergiste vruchten. Het palet is verrassend mild met karamel en citrus. In de afdronk zijn de karamel en citrus langdurig aanwezig met een duidelijke noot van de  alcohol.