Commander Dry Gin

€ 9,95

Direct leverbaar !

De Commander Gin Staat bekend om zijn kwaliteit en heerlijk zoete aroma’s. Het wordt zoals de meeste Gin ‘s op de ouderwetse traditionele manier gemaakt. De smaak blijft heerlijk als van ouds met extra veel kwaliteit. Met jeneverbes en Sleedoorn bessen krijgt deze gin een echte droge smaak, wat misschien puur niet te doen is, maar met tonic of gemixt als cocktail is het een hoogwaardig kunstwerk vol expertise.

Commander is vooral heel populair onder het Nederlandse volk maar wordt ook in Engeland veel gedronken. Het staat daar niet centraal als feest drank zoals wel het geval is bij Desperado’s en Jack Daniels. Maar eerder een drank voor nette mensen in restaurants. Het geeft je aanzien en respect, wat ook mag want voor zo een kwalitatief goede Nederlandse Gin. Nederland is begonnen met graan jenever wat zo een hit werd dat men dit overal dronk. In Engeland had het zijn eigen ontwikkeling door gemaakt tot Gin. Vandaar dat Nederland een keurig distilleerders volk is, en wel weten hoe ze met een whisky, gin, wodka of tequila om moeten gaan. 

Geschiedenis

1828 werd distilleerderij Cooymans opgericht in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch in ons eigen Nederland door Johannes Gerardus Cooymans, vandaar de naam Cooymans wat het hedendaags nog steeds draagt. 

Het bedrijf was oorspronkelijk gespecialiseerd in de productie van producten die niet zo speciaal waren en makkelijk te maken zijn, laaggradige producten zoals Advocaat. Daarnaast wilde ze ook een breed assortiment, net als de Drankgigant dus. Met deze visie in hun hoofd zijn ze aan trading up gaan doen. Dat wil zeggen dat je met nieuwere producten komt in je assortiment die duurder een ook een nog beter zijn qua kwaliteit. Zo ontstonden er nieuwe wijnen als vruchtenwijnen en gedistilleerde producten zoals Commander gin.

De kwaliteit is echt van hoogwaardige klasse, dat is wel bekend bij Commander Gin, Gin is nou eenmaal een geestrijke alcoholische drank, met vele behoeftes en verhalen in elke fles achter elke slok. 

Meer informatie
Merk Commander
Land Nederland
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 38
Soort gin Zoete Gin
EAN: 8710701012104
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Commander Dry Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.