Commander Dry Gin

70 cl

Commander Dry Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Zoete Gin
Alcohol % 38 %
Merk Commander
Herkomst Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Commander Gin Staat bekend om zijn kwaliteit en heerlijk zoete aroma’s. Het wordt zoals de meeste Gin ‘s op de ouderwetse traditionele manier gemaakt. De smaak blijft heerlijk als van ouds met extra veel kwaliteit. Met jeneverbes en Sleedoorn bessen krijgt deze gin een echte droge smaak, wat misschien puur niet te doen is, maar met tonic of gemixt als cocktail is het een hoogwaardig kunstwerk vol expertise.

Commander is vooral heel populair onder het Nederlandse volk maar wordt ook in Engeland veel gedronken. Het staat daar niet centraal als feest drank zoals wel het geval is bij Desperado’s en Jack Daniels. Maar eerder een drank voor nette mensen in restaurants. Het geeft je aanzien en respect, wat ook mag want voor zo een kwalitatief goede Nederlandse Gin. Nederland is begonnen met graan jenever wat zo een hit werd dat men dit overal dronk. In Engeland had het zijn eigen ontwikkeling door gemaakt tot Gin. Vandaar dat Nederland een keurig distilleerders volk is, en wel weten hoe ze met een whisky, gin, wodka of tequila om moeten gaan. 

Geschiedenis

1828 werd distilleerderij Cooymans opgericht in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch in ons eigen Nederland door Johannes Gerardus Cooymans, vandaar de naam Cooymans wat het hedendaags nog steeds draagt. 

Het bedrijf was oorspronkelijk gespecialiseerd in de productie van producten die niet zo speciaal waren en makkelijk te maken zijn, laaggradige producten zoals Advocaat. Daarnaast wilde ze ook een breed assortiment, net als de Drankgigant dus. Met deze visie in hun hoofd zijn ze aan trading up gaan doen. Dat wil zeggen dat je met nieuwere producten komt in je assortiment die duurder een ook een nog beter zijn qua kwaliteit. Zo ontstonden er nieuwe wijnen als vruchtenwijnen en gedistilleerde producten zoals Commander gin.

De kwaliteit is echt van hoogwaardige klasse, dat is wel bekend bij Commander Gin, Gin is nou eenmaal een geestrijke alcoholische drank, met vele behoeftes en verhalen in elke fles achter elke slok.