Coctelera Kunstof Cocktail Shaker Blauw

 

Coctelera Kunstof Cocktail Shaker Blauw

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie A 93
Soort Overige
Merk Overige
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een hele bijzondere cocktail shaker met zijn opvallende blauwe kleur en met allerlei leuke recepten erop, zoals: Porto Flip, Manhattan en Gin Fizz. Met zijn hoogte van 17 centimeter, zijn kunstoffen dop en met een ingebouwde zeef is dit een ideale shaker voor professioneel en amateur gebruik.

Een voorbeeld van een recept op de shaker:

Manhattan: Voeg de whisky, vermouth en bourbon toe in de shacker, schud de cocktail goed door elkaar met eventueel wat ijs in de shacker maar dit kunt u ook later toevoegen. Zeef de drank in het glas. Voeg eventueel 1 of 2 Real marasquinkersen en geniet!