Coctelera Cocktail Shaker

 

Coctelera Cocktail Shaker

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie A 92
Soort Overige
Merk Overige
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een hele bijzondere cocktail shaker met zijn opvallende roze uiterlijk met allerlei leuke recepten erop,  zoals: Porto Flip, Manhattan en Gin Fizz. Met zijn hoogte van 17 centimeter,  kunstoffen dop en met ingebouwde zeef is dit een ideale shaker voor professioneel en amateur gebruik. Een voorbeeld van een recept op de shaker:

Porto Flip: Neem rode port, brandy en eigeel (eigeel van het eiwit scheiden, schud de shaker stevig totdat het geheel is gemixt. Schenk het uit en geniet van uw cocktail.