Cocktails


Cocktail siropen

Een cocktail is een mix van twee of meerdere (alcoholische) dranken. Cocktails en mixdrankjes zijn er in alle kleuren, met of zonder alcohol, met ijsblokjes, fruit of met honing. Natuurlijk zijn er ook cocktailsiropen. De meeste cocktailsiropen worden gebruikt om de smaak te balanceren of te perfectioneren. Drankgigant.nl heeft een uitgebreid assortiment van het merk Monin. Het merk Monin staat bekend om haar cocktailsiropen, cocktailpoeders en likeuren. 
Veel van deze likeuren en cocktailsiropen zijn geproduceerd om te mixen met onder andere ginwodkarum en bourbon om de beste cocktails te maken.

Bij Drankgigant hebben we een zo breed mogelijk assortiment neer gezet, momenteel hebben we meer dan 45 varianten die bestelt kunnen worden. Variërend van cocktailsiropen  tot cocktail poeders, wij hebben het in huis!

Kant en klare cocktails

Kant en klare cocktail hebben wij van het merk "Coppa" die complete cocktail in shaker aanbied. Deze direct te nuttigen cocktails zijn redelijk standaard maar kunnen toch redelijk goed opboxen tegen de smaken van zelf gemaakte varianten. Geen tijd of zin om zelf de ingredienten bij elkaar te gaan zoeken ? Dan zijn deze cocktails mogelijk een welkome optie.

Cocktail accessoires

Een collectie met vele accessoires voor bij de cocktails. rietjes, diverse shakers en stampers voor de proffesionele barmannen. Al deze artikelen zijn speciaal door ons team geselecteerd en aangeboden op deze pagina. Ook Ice Chrushersijs-emmers en mudlers zijn in diverse varianten te koop.

Bitters voor cocktails

Een bitter is een veer gebruikt middel om een cocktail op smaak te brengen, vaak geeft het "net" dat laatste stukje smaak of de kracht om de perfecte cocktail te zijn. Hiervoor zijn tegenwoordig diverse bitters in meerdere varianten en meerdere smaken. Zowel de bitters als de siropen zijn de beste vrienden van de cocktail, een cocktail op smaak brengen met deze artikelen is tegenwoordig aan de orde van de dag.

Premix


Premix verwijst meestal naar een stof, in dit geval cocktail mixers, die gemengd worden met een niet specifiek drankje om zo een fantastische cocktail te creëren. Drankgigant heeft dan ook meer dan 20 soorten Pre mix dranken die stuk voor stuk fantastisch en goedkoop zijn! Dit maakt deze pre mix dranken zo speciaal!