Cocktail Spoon / Lepel Twist 26,5cm

 

Cocktail Spoon / Lepel Twist 26,5cm

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie A 114
Soort Cocktail Spoon / Lepel
Merk Overige
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Deze cocktaillepels zijn speciaal op maat gemaakt voor zelfs in de hoogste longdrinkglazen de ingrediënten van cocktails grondig te mengen. Tot helemaal op de bodem van het glas. Met een zeer stevige grip. Door het vlakke uiteinde kunt u bovendien ingrediënten voor cocktails fijnstampen, een cocktail met verschillende laagjes maken en dranken zoals champagne en tonic zullen niet zeer hoog opbruisen.

De cocktaillepel is 26,5cm lang heeft een stamper van 2,5cm diameter en zal jarenlang deel kunnen uitmaken van uw bar uitrusting.