Cocktail Shaker RVS + Recepten op beker

 

Cocktail Shaker RVS + Recepten op beker

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie A 41
Soort Overige
Merk Overige
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een 4 delig RVS cocktail shaker met cocktail recepten aan de zijkant. De cocktail shaker is draaibaar waarbij men de recepten kan uitkiezen wat zich aan de zijkant van de cocktail shaker bevindt. Een cocktail shaker die goed is voor professioneel gebruik maar het ook goed doet bij thuisgebruik. De cocktail shaker heeft een hoogte van 21 centimeter. Een voorbeeld van een recept op de cocktail shaker:

Dry Martini:

1-3/4 OZ Gin

1/2 Dry Vermouth 

ijsblokjes

garneren met een olijf