Cocktail Shaker RVS LUXE

 

Cocktail Shaker RVS LUXE

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie C16
Soort Overige
Merk Overige
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een professionele shaker van RVS die een futuristische look heeft dat de 2 delen strak op elkaar over laat gaan. Een luxe glanzende shaker dat exclusief te noemen is. Cocktails maken wordt nooit meer hetzelfde vanwege deze shaker zijn klasse. Maak de lekkerste cocktails dankzij een perfecte shaker met een goede materie dat jarenlang voor plezier zorgt. Geschikt voor professioneel gebruik, maar doet het ook goed bij uw thuisbar. Met een inhoud van 560 ml