Clement 10 Year

70 cl

Clement 10 Year

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 54,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd 10
Alcohol % 44 %
Soort Bruine Rum
Merk Clement
Herkomst Martinique
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Clement 10 Year is het resultaat van het vakkundig gebruiken van een mix van nieuwe en oude vaten tijdens het rijpingsproces, de oude rum van Clement komen met heerlijke karakteristieken van hout en kruiden zoals kaneel en zoete vanille.

Een oude rum die het resultaat is van een uitzonderlijke blend van rum die minstens 10 jaar hebben gerijpt in 200 liter vaten van eikenhout. Zalige aroma's openen met intense tonen van kruiden en gedroogd fruit. Rumkenners zullen de lengte van het palet en de hints van amandelen kunnen waarderen, hints die boven een aangename toon van rijk eikenhout liggen.

Naast deze editie van de Clement producties verkopen wij er nog 9 andere ! :
- Clement Cuvee Homere 
- Clement Canne Blue
- Clement Agricole Blanc
- Clement 6 year martinique
- Clement Vieux VSOP
 
 Clement single Cask
- Clement Créole Shrubb
- Clement Terre Caraibe
- Clement XO