Classic Malts Strong set (3 x 20cl)

€ 42,95

Direct leverbaar !

Een mooie classic Malt whiskyset met 3 kleine flesjes whisky met een inhoud van 20cl voor de whisky liefhebbers. De diversiteit van smaken en leeftijd maakt dit artikel gewild en zeer geschikt als cadeau.

  • Lagavullin 16 years
  • Talisker 10 Years
  • Cragganmore 12 years

 

Lagavullin 16 years

een heerlijke whisky met een echte Islay-maltsmaak. Hij is zeer krachtig in geur en heeft een uitgesproken turfsmaak

Talisker 10 Years

een heerlijke Single malt whisky met een alcohol percentage van 45,8%. Op de neus heeft deze whisky heerlijke aroma's. Hij is scherp, afgerond en bevat mooie rook-accenten. In de mond heeft Talisker 10 year een volledige moutigheid, licht stroperig, met zuurheid en een zeer grote peperige ontwikkeling. De afdronk is groot en lang én zeer peperig.

Cragganmore 12 years

Een uitzonderlijke whisky in alle mogelijke facetten, een genot voor de zintuigen met zijn zijdezachte smaak,  subtiele hints van kruiden en zoetigheid, en precies de juiste dosis van turf. Een verfrissende whisky die voor veel liefhebbers ongetwijfeld standaard in het lijstje te vinden is! Op de neus complexe aroma's van zoetigheid, florale ingrediënten, kruiden en honing met vanille waarbij Amerikaans eikenhout op de achtergrond aanwezig is. In de mond bevat deze whisky een krachtig karakter met een sterke moutsmaak en hints van zoet eikenhout, rook en sandelhout. De Afdronk is lang en moutig met lichte rokerigheid en hints van zoetigheid maken hem af.

Meer informatie
Merk Cragganmore, Lagavulin, Talisker
Inhoud 60 cl
Alcoholpercentage 40 %
Leeftijd Niet Vermeld
Land Schotland
Type whisky Single Malt
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.