Classic Malts 6 flessen Inclusief Barplint

€ 269,50

Direct leverbaar !

Zeer luxe en professionele bar plint voor de echte genieter, dit set heeft een collectie van 6 prachtige Malt Whisky's die behoren tot de Classics en word geleverd inclusief bar plint

  • Cardhu 12 Years
  • Knockando 12 Years
  • Singleton 12 Years
  • Caol ila 12 Years
  • Talisker 10 Years
  • Lagavulin 16 Years

Cardhu 12 Years

Op de neus zijn er zoete aroma’s van delicaat fruit, vooral rijpe peer is duidelijk waar te nemen en eikenhout is duidelijk aanwezig. In de mond bevat hij een prachtig palet van graan, suiker, vanille en perziken met honing en kruiden en aangename hints van turf. De afdronk is zuiver met duidelijke tonen van eikenhout, mout , vanille en warme perziken met op de achtergrond een aanhoudende smaak van rook die zachtjes wegvaagt. 

Knockando 12 Years

een geurige whisky met veel fruittonen aangevuld door mout en kruiden. Op de tong is hij ook fruitig, ook zult u wat houttonen ontdekken evenals noten. De afdronk is droog en middellang met iets van rook erin; ook hier ontdekt u weer het fruit. 

Singleton 12 Years

Met een toegankelijke en rijke neus van hout notities en rijke vruchten, een zoetheid en knapperige noten in de smaak die overgaan in een gladde, fruitige rijkdom. De afdronk is elegant met een vertraagde warmte. Een heerlijke whisky van ongekende finesse.

Caol Ila 12 Years

Op de neus bevat deze whisky fruitige aroma's van citrusvruchten, aangevuld door turf, olie en gerookt vlees. Notities van rozijnen & lychees. In de mond heeft Caol Ila 12 Year een zacht en krachtig karakter met een zoete smaak in het begin; zeer aangenaam! Zoete mout, gerst, dadels en toffee zijn te herkennen. Complex maar zeer gebalanceerd. Een zoete rokerige afdronk die lang aanhoudt is aanwezig.

Talisker 10 Years

een heerlijke Single malt whisky met een alcohol percentage van 45,8%. Michael Jackson heeft voor deze whisky een unieke proefnotatie gemaakt: Op de neus heeft deze whisky heerlijke aroma's. Hij is scherp, afgerond en bevat mooie rook-accenten. In de mond heeft Talisker 10 year een volledige moutigheid, licht stroperig, met zuurheid en een zeer grote peperige ontwikkeling. De afdronk is groot en lang én zeer peperig. 

Lagavulin 16 years

een heerlijke whisky met een echte Islay-maltsmaak. Hij is zeer krachtig in geur en heeft een uitgesproken turfsmaak.

Meer informatie
Locatie Market3
Merk Caol lla, Cardhu, Knockando, Lagavulin, Singleton, Talisker
Inhoud 400 cl
Alcoholpercentage 40 %
Leeftijd Niet Vermeld
Land Schotland
Type whisky Single Malt
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Classic Malts 6 flessen Inclusief Barplint
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.