Clan Macgregor

100 cl

Clan Macgregor

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Clan Macgregor
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 100 cl
Alcohol % 40 %
Type Blended
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Clan Macgregor is een milde en zachte  whisky. Deze whisky is een blended whisky van 15 van Schotland's beste malt whisky's die geblend zijn met kwalitatieve grain whisky's. Het is een whisky waarbij de licht geurende aroma's van fruit de neus bedwelmen. Het palet heeft een uitstekende fruitige smaak die aangevuld worden door notities van hout en teer. 


Geschiedenis

De MacGregor Clan heeft zijn naam te danken aan de derde zoon van koning Alpin of Dalriada, leider van Schotland aan het eind van de 8e eeuw. Deze afstamming verklaart het Clan MacGregor motto '' Royal is my Race'' (vertaald vanuit het Gaelic betekend dit: ’S Rioghal Mo Dhream’). Het wapen, een gekroonde leeuwenkop op een krans, omcirkeld met een riem en gesp, symboliseert de eendracht en loyaliteit van de clan en dat is ook embossed op de fles.

Het merk eert een van de oudste Schotse clans. Iedere fles draagt ook met trots de persoonlijke signatuur van de 23e clanleider Sir Gregor MacGregor of MacGregor. De C van clan en de G van Gregor zijn op het etiket met elkaar verbonden om de banden van de MacGregor clan te symboliseren.