Clan Macgregor

€ 14,95

Direct leverbaar !

Clan Macgregor is een milde en zachte  whisky. Deze whisky is een blended whisky van 15 van Schotland's beste malt whisky's die geblend zijn met kwalitatieve grain whisky's. Het is een whisky waarbij de licht geurende aroma's van fruit de neus bedwelmen. Het palet heeft een uitstekende fruitige smaak die aangevuld worden door notities van hout en teer. 


Geschiedenis

De MacGregor Clan heeft zijn naam te danken aan de derde zoon van koning Alpin of Dalriada, leider van Schotland aan het eind van de 8e eeuw. Deze afstamming verklaart het Clan MacGregor motto '' Royal is my Race'' (vertaald vanuit het Gaelic betekend dit: ’S Rioghal Mo Dhream’). Het wapen, een gekroonde leeuwenkop op een krans, omcirkeld met een riem en gesp, symboliseert de eendracht en loyaliteit van de clan en dat is ook embossed op de fles.

Het merk eert een van de oudste Schotse clans. Iedere fles draagt ook met trots de persoonlijke signatuur van de 23e clanleider Sir Gregor MacGregor of MacGregor. De C van clan en de G van Gregor zijn op het etiket met elkaar verbonden om de banden van de MacGregor clan te symboliseren. 

Meer informatie
Locatie WH 14
Merk Clan Macgregor
Inhoud 100 cl
Alcoholpercentage 40 %
Leeftijd Niet Vermeld
Land Schotland
Type whisky Blended
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Clan Macgregor
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.