Claeryn Jonge Jenever

100 cl

Claeryn Jonge Jenever

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,39
  • Vanaf 6 voor € 13,99 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Alcohol % 35 %
Land Nederland
Merk Claeryn
Soort / Type Jonge Jenever
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Claeryn Jonge Jenever voor de fijnproever, voor de liefhebber en voor de gene die eens een jenever wil drinken met een geheel eigen stijl. Claeryn Jonge Jenever is namelijk een drank zoals je die niet vaak tegenkomt, het heeft een wat pittige smaak met een zeer herkenbare smaak van jeneverbessen. De fles is eigentijds en springt met zijn vorm en gifgroene kleur er echt uit!

Het artikel word momenteel zowel rond als in vierkante fles geleverd, uiteraard betreft dit alleen de buitenkant van dit kwalitatief fijne artikel. ( voorkeur kan opgegeven worden )