City of London Blue Gin

70 cl

City of London Blue Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,95
  • Vanaf 6 voor € 17,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Citrus Gin, Kruidige Gin
Alcohol % 40 %
Merk City of London
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

City of London Blue Gin, heeft een uitzonderlijke verfijnde volle smaak met zachte en rijke citrus tonen die niet overheersen.

Door zijn heerlijke citrus ingrediënten zou je zeggen dat je het kan mixen met meer dan alleen tonic. Er zijn veel opties die je kunt kiezen. Het is een goede cocktail maker, maar met tonic of cola ben je ook een end weg. Wees creatief en denk is aan Fanta Pomelo. Dit goedje geeft u alle smaken die nodig zijn om van te kunnen genieten.

Geschiedenis

200 jaar geleden werd deze gin beschouwd als een middel tegen ziekten, tot dat de mensen het zoveel gingen drinken, het was immers goedkoper dan bier, dat alle ziektes die voor kwamen in die tijd werden door verwezen naar de gin als zondebok. Later is er door dit fenomeen belasting gekomen voor gin shops, hele hoge zodat de gin bijna onmogelijk werd te verkopen. Maar de inwoners van London kwam hier in tegen opstand, en de wet verdween volledig. De gin werd weer gedronken. Nu in onze tijd is de gin helemaal vernieuwd, met nieuwe moderne ingrediënten en prachtige geuren en smaakstoffen is de gin uitgegroeid tot een van kop stukken in de geschiedenis van gin.