Ciroc Amaretto XL

€ 129,50

Direct leverbaar !

De Franse adellijke Ciroc Amaretto 1.75 liter Vodka wordt gemaakt van handgeplukte druiven uit de Gaillac regio en gedistilleerd in vijf stappen. Naast het origineel, zijn er vier smaken: Red Berry, Coconut, Peach en de nieuwste ‘Amaretto’. De heldere, frisse vodka wordt gecombineerd met de zachte geur van amandel likeur. Al met al is het een heerlijke wodka, en als u geen fan bent van het smakenpalet van deze editie, kunt u altijd een kijkje nemen in de overige vier soorten Ciroc.

Ciroc

Een wodka die bekroond is met de stempel van ultra-premium wodka, een predicaat wat maar weinig merken met zich mee mogen dragen. Ciroc Wodka is gemaakt van topkwaliteit ingrediënten; gedistilleerd van Mazuac Blanc en Ugni Blanc druiven, dat zijn druiven die groeien in de Gaillac en Cognac regio’s van Frankrijk, die bekend staan om hun rijke en diepe smaak. De klassieke collectie van Ciroc bestaat uit 4 heerlijke elementen van: Wodka, Rode Bessen, Kokosnoot en perzik die uiteraard allemaal te verkrijgen zijn bij Drankgigant.nl !

Een ware kettingreactie van smaken en aroma’s ontketent zich bij aanraking met deze overheerlijke drank, de zoete complexiteit van de druiven wordt gecomplementeerd met de zuivere afdronk. Een afdronk die vrij is van een brandend alcohol gevoel, je zou bijna vergeten dat je wodka drinkt zo zacht en soepel glijdt deze weg. Een wodka die de titel van ultra-premium met trots met zich mag meedragen!

Hoevel alle wodka worden gedistilleerd benadrukken de fabrikanten van Ciroc dat deze productie maar liefst vijf keer wordt gedistilleerd. De eerste vier destillatie van de Ugni Blanc vindt plaats in roestvrijstalen, de Mauzac Blanc druiven worden gedistilleerd in koperen continu foto's. De laatste distillatie wordt uitgevoerd in een traditionele Armagnac stijl koperen pot still.

De Ciroc Revolutie

Earl Little werd een van de laatste Amerikanen om het merk te promoten in de Verenigde Staten in 2003, in lijn met Diageo's voorgenomen denkwijze op het richten van premium klanten. De naamsbekendheid en de verkoopcijfers stegen fors nadat het merk werd geïntroduceerd voor het publiek op diverse nachtclubs en podia met populaire stedelijke beroemdheden in steden als Atlanta en Miami. Dit leek voor Ciroc het begin van een revolutie, want door rolmodellen te strekken werd deze drank wereldwijd bekend en bleef de vraag naar Ciroc alleen maar groeien! In 2007 had de wereldberoemde artiest Sean ''Diddy'' Combs die in het artiestenleven wordt herkend als ''P.Diddy'' ingestemd om merkambassadeur te worden om jaarlijks 40.000 exemplaren per jaar te verkopen. Dit bleek achteraf een zeer goede deal te zijn, want hetzelfde jaar werd Ciroc uitgeroepen tot de ''Officiële Vodka van het nieuwe jaar''.

In 2010 zijn er twee smaak rassen op de markt gebracht, namelijk rode bessen en Coconut. In 2011 voegde Ciroc er een heerlijke smaak van Perzik toe aan de collectie, en deze wordt gekenmerkt als de meest succesvolle Noord-Amerikaanse Diageo productlancering ooit. Ciroc begon met een ''Luck Be a Lady'' reclamecampagne om uit te groeien tot een Ultra Premium Vodka, deze identieke en succesvolle reclame werd geproduceerd door Anthony Mandler. 

Sean Diddy Combs heeft zeker een groot aandeel gehad in het succes van de populaire Ciroc en heeft zichzelf zelfs de bijnaam ''Ciroc Obama'' gegeven, een woordspeling op de naam van de Amerikaanse president Barack Obama. Ciroc heeft als moederbedrijf van Diageo tot 2012 maar liefst 2,1 miljoen in 5 jaar verkocht waardoor het is uitgeroepen tot de tweede Ultra Premium Wodka in de wereld!

Meer informatie
Merk Ciroc
Inhoud 175 cl
Alcoholpercentage 35 %
Land Frankrijk
Smaak Amandel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ciroc Amaretto XL
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.