Chugoku-Jozo Ai-misen Sake

72 cl

Chugoku-Jozo Ai-misen Sake

72 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 64,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Type Saké
Inhoud 72 cl
Alcohol % 16.4 %
Type Druif Diverse
Smaak Zoet
Wijnhuis Chugoku-Jozo
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Chugoku-Jozo Ai-misen Sake is een heerlijke sake. De sake is lichtzoet en soepel van smaak.

De Chugoku Jozo Brouwerij werd opgericht in 1918 als fabrikant van alcohol dat gebruikt werd voor sake.

Haar geschiedenis als een sake brouwerij is relatief kort. Het was in 1963 toen de tweede generatie van de eigenaren begonnen met het brouwen van seishu (geraffineerde sake) producten, met als doel te voldoen aan het enthousiasme van de oprichter voor het belang van het brouwen van sake.

Om de sake producten zoveel mogelijk onder de consumenten te brengen werd de brouwerij zelfstandig verder uitgebreid. Als gevolg hiervan was de brouwerij er in geslaagd om gezamenlijk de ontwikkeling van 's werelds eerste papier verpakt alcohol houdende drank "Hakosake Ichidai" met Twopack Company te lanceren op de markt in 1967. Plus kreeg het bedrijf een breede erkenning in Japan.