Chouffe Coffee & Cream glas

7 cl

Chouffe Coffee & Cream glas

7 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,29
  • Vanaf 6 voor € 3,19 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie E245
Inhoud 7 cl
Land België
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Het bekende Chouffe Coffee en Cream glas met een inhoud van 7cl ( maatstreep ) is een kleine variant van het wel bekende Chouffe Bierglas, dit glaasje is 11cm hoog en heeft de bekende kabouter in kleur op de voorkant gedrukt staan. Boven en onder het beeldmerk van la Chouffe staat de tekst Chouffe Coffe en Chouffe Cream in groene letters gedrukt. Bent u opzoek naar een ander glas van dit bekende merk neem dan even contact met ons op!