Chivas Regal 38 Years Stone of Destiny

70 cl

Chivas Regal 38 Years Stone of Destiny

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 575,00
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Chivas Regal
Land Schotland
Leeftijd 38
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Blended
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Chivas Regal 38 years Stone of Destiny is een kenmerkende en boeiende benaming voor een whisky met rijping van minstens 38 jaar lang. De enorm volle smaken van eikenhout, vanille en diverse smaken van gedroogde noten zullen als bonbons bij u binnen komen. Een erg breed smaakpalet. Dit is ook niet voor niets het neusje van de zalm volgens de Chivas Brothers. Deze exclusieve whisky is een bijzondere verschijning en weggelegd voor de echte verzamelaar of genieter.

Chivas Regal is een Blended Schotch whisky die gedistilleerd wordt door de Chivas Brothers. Chivas Regal is een van de meest prestigieuze premium Scotch whisky's in de wereld.  In 1836 verlieten James en John Chivas hun thuis op het platteland om in Aberdeen te gaan wonen. James werd assistent in een winkel voor de verkoop van delicatessen, wijn en sterke drank. In 1841 kocht hij de zaak en ging zich, samen met zijn broer, toeleggen op wijnen en sterke drank. Van mening dat geen enkele single Malt whisky uit die tijd aan hun eisen voldeed, begonnen ze met het maken van hun eigen whisky. Door het blenden van alleen de beste en fijnste whisky’s creëerden ze een smaakvolle, rijke en genereuze blended whisky.