Chicken Cock Bootleggers Blend

70 cl

Chicken Cock Bootleggers Blend

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Chicken Cock
Land Verenigde Staten
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 45 %
Type Bourbon
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Chicken Cock Whisky Bootleggers Blend is een eerbetoon aan de Bootlegger dagen. Bootleggers is een gelimiteerde oplage van enkele van de mooiste bourbon en rogge waar de makers hun handen aan konden krijgen. Het is een mengsel van 40% rye en 60% bourbon en dat is dezelfde technologie die Chicken Cock Heritage ook gebruikt. De rogge voegt complexiteit aan het mengsel zonder de bourbon te overheersen. Chicken Cock Whisky Bootleggers is het beste van 2 werelden. Makkelijk te drinken met een vleugje rogge kruiden.