Chateau du Breuil Vieille Prune XL 2 Liter

200 cl

Chateau du Breuil Vieille Prune XL 2 Liter

200 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 111,50
  • Vanaf 2 voor € 105,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 200 cl
Alcohol % 41 %
Soort / Type Calvados
Land Frankrijk
Merk Chateau du Breuil
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Deze cognac, gemaakt van pruimen (reine claude, Franse geselecteerd kersenpruimen), is niet in het Château du Breuil (verboden door de wet) gedestilleerd. Het is aan het vergrijzen in eikenhouten vaten voor ongeveer zes jaar, onder de goede zorgen van de keldermeester . In het verouderde, de "Vieille Prune" wordt soepel verwerft en heeft door zijn bosrijke een bijzonder goed afgeronde smaak. Een product om te ontdekken voor de amateurs van de representatieve en racy brandewijn.

Chateau du Breuil

Midden in Pays d’Auge, Normandië, Frankrijk, ligt het Chateau du Breuil. Dit is een rijk historisch en architectonisch erfgoed, dat in de 16 en 17e eeuw werd gebouwd door verschillende families. Naast dat dit een oud chateau of slot is, is dit ook de distilleerderij voor de Chateau de Breuil Calvados.

Het basis ingrediënt voor een goede Calvados is appel. Rondom het monumentale kasteel staan zo’n 22.000 appelbomen. Door het milde en vochtige weer, groeien de appels onder de ideale omstandigheden. Tegenwoordig kun je het kasteel bijna iedere dag komen bezoeken, ook bevindt er een restaurant in Chateau du Breuil, waarbij je keuze hebt uit 6 verschillende menu’s.