Chateau du Breuil Chocolate

70 cl

Chateau du Breuil Chocolate

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 54,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 41 %
Soort / Type Calvados
Land Frankrijk
Merk Chateau du Breuil
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Chateau du Breuil Chocolate is een uitzonderlijke calvados, de specialiteit van het huis zoals men het zelf zegt.  De blend is dan ook vrij exclusief, deze bestaat uit verschillende calvados met leeftijden van 10 tot wel 30 jaar!

Zalige aroma’s met delicate tonen van gedroogd fruit zoals apricot en pruimen die vergezeld worden door een lekkere ondertoon van eikenhout en een subtiel vleugje vanille. Op het palet is een ronde smaak te herkennen waarbij geroosterde amandelen en tabaksbladeren het voortouw nemen gevolgd door kruiden en specerijen met een hint van donkere chocolade.

Chateau du Breuil

Midden in Pays d’Auge, Normandië, Frankrijk, ligt het Chateau du Breuil. Dit is een rijk historisch en architectonisch erfgoed, dat in de 16 en 17e eeuw werd gebouwd door verschillende families. Naast dat dit een oud chateau of slot is, is dit ook de distilleerderij voor de Chateau de Breuil Calvados.

Het basis ingrediënt voor een goede Calvados is appel. Rondom het monumentale kasteel staan zo’n 22.000 appelbomen. Door het milde en vochtige weer, groeien de appels onder de ideale omstandigheden. Tegenwoordig kun je het kasteel bijna iedere dag komen bezoeken, ook bevindt er een restaurant in Chateau du Breuil, waarbij je keuze hebt uit 6 verschillende menu’s.