Chateau du Breuil 1998 Millesime

€ 57,50

Direct leverbaar !

Chateau du Breuil 1998 Millesime

Geschiedenis:

De geschiedenis van Château du Breuil gaat terug tot in de 16e eeuw. Het kasteel heeft prachtige wijngaarden midden in Pays d’Auge in de bekende Franse plaats Normandië. Aan de ene kant van de du Breuil wijngaarden liggen de gaarden van Château Lafite Rotschild en aan de andere kant liggen de gaarden van Château Cos D’Estournel. Het kleine riviertje wat er stroomt zorgt voor de perfecte afwatering van de wijngaarden. Het kasteel is vanaf het moment dat het gebouwd is altijd bewoond door beroemde families.

Naast dat het altijd bewoond is door verschillende beroemde families en dat het kasteel vandaag de dag wordt beschouwd als een monument dient het ook als Calvados distilleerderij. Als basisingrediënt voor een goede Calvados wordt appel gebruikt. Rondom het kasteel vind je dan ook ruim 22.000 appelbomen.

Leuk om te weten:

Tegenwoordig kun je een bezoekje brengen aan het kasteel en genieten van al het moois wat Château du Breuil te bieden heeft. Daarnaast heeft het kasteel ook een restaurant waarbij je een keuze hebt tussen 6 verschillende menu’s. 

Meer informatie
Merk Chateau du Breuil
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 41 %
Land Frankrijk
Soort Calvados
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chateau du Breuil 1998 Millesime
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.