Champagne Glas Wit Hard Plastic

18 cl

Champagne Glas Wit Hard Plastic

18 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,39
  • Vanaf 100 voor € 2,27 per stuk
  • Vanaf 500 voor € 2,15 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie X5
Inhoud 18 cl
Land Nederland
Soort Plastic Glas Wijn / Champ glas
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Witte Hardplastic glazen voor champagne met een inhoud van 19cl. Zeer elegant glas dat meerdere keren te herbruiken is. Deze onbreekbare glazen zijn een perfect alternatief op feesten of partijen! Geen gebroken glazen meer, en meerdere malen te gebruiken.

Deze glazen zijn van 100% polycarbonaat en zijn zelfs onder zware omstandigheden  onbreekbaar. Door de hoge kwaliteit gaan deze glazen lang mee en zijn uitstekend stapelbaar en hygienisch wasbaar.

 

Inhoud

hoogte

breedte

Diameter bovenkant

Diameter onderkant

Lengte handvat

Diameter voetstuk

Lengte steel

19 cl 

22 cm 

5,5 cm 

5,5 cm 

6,5 cm 

 6,5 cm

 

Deze glas is geclassificeerd in de categorie grondstof polycarbonaat , wat betekent dat deze producten ook onder zeer zware omstandigheden onbreekbaar zij.