Chairman's Reserve The Forgotten Casks

70 cl

Chairman's Reserve The Forgotten Casks

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 34,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 40 %
Soort Bruine Rum
Merk Chairman's
Herkomst Saint Lucia
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Chairman's Reserve The Forgotten Casks is een mooie donker bruine rum uitgebracht in een gelimiteerde oplage. Door de grote brand in 2007 werd de distileerderij gedwongen creatief te zijn met het opslaan van vaten, dit heeft geresulteerd in het vergeten van een aantal vaten. Hierdoor heeft deze rum langer kunnen rijpen dan standaard het geval is, bij het proeven van deze vaten waren ze al snel overtuig dat deze complexe rum niet verloren mag gaan. Geniet van het geheugen verlies van de kelder meester, hef het glas en geniet van deze bijzondere rum!