Cartron Mangue

70 cl

Cartron Mangue

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 25 %
Smaak Mango
Kleur Geel
Land Frankrijk
Merk Cartron
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De kwaliteit van het fruit in Cartron Mangue wordt op prachtige wijze naar voren gehaald, de prachtige volle smaak van mango gaat gepaard met een lekkere peperige toon die de aromatische complexiteit perfectioneert. Men heeft de likeur met opzet niet geilterd om het rijke goudkleurige vruchtvlees te behouden, een fijn likeurtje met een mooie geelgouden kleur die als basis kan dienen voor betoverende cocktails.