Cartron Cacao

70 cl

Cartron Cacao

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 25 %
Smaak Chocolade
Kleur Bruin
Land Frankrijk
Merk Cartron
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Cartron Cacao wordt gemaakt van de beste cacao bonen die groeien aan de Ivory Coast, de bonen worden na het plukken geroostered en vermalen om vervolgens gemacereerd te worden in kokende alcohol om zo een cacao infusie te produceren. Op deze manier komt de smaak van cacao het best tot z'n recht in de likeur en krijg je een pure, natuurlijke smaak.

Een distillaat van dezelfde cacao bonen wordt toegevoegd en gemixed samen met suiker en cognac, precies volgens het traditionele Cartron recept. Een cacao likeur waarme je heerlijke cocktails kan maken, een likeur met de echte, volle chocolade smaak.