Cartron Ananas

70 cl

Cartron Ananas

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 25 %
Smaak Ananas
Kleur Geel
Land Frankrijk
Merk Cartron
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Deze van oudsher rijke likeuren, van een befaamde Franse maker is opnieuw een pracht parade paartje Door de stroperige inhoud, volle geur en rijke kleur is deze likeur een alle mans vriend en word tegenwoordig ook steeds meer in de mix of cocktails gezien. De zeer frisse touch van ananas of pineapple maakt de likeur makkelijk te drinken. De enorme rijke kennis die de makers van deze likeur de laatste jaren hebben opgebouwd komen hier zeker tot hun recht.