Carolans Cream in Cadeaukist

€ 16,95

Direct leverbaar !

De Carolans Cream is een zalige blend van Irish Cream. Het is een zacht Iers gedistilleerde drank met honing en heeft een alcoholpercentage van 17%. De aroma's bestaan voornamelijk uit die van de Irish Cream. Met op het einde een aangename zoete geur van honing die een warm gevoel geven.

De smaak is lekker romig met een klein, brandend gevoel van de alcohol en heerlijke tonen van donkere chocolade en honing. De ingrediënten zijn mooi op elkaar afgestemd en de prijs is ook netjes, een prima likeur en een prima geschenk!

Kaartje:

Heeft u altijd al iemand willen verrassen met een persoonlijke boodschap ? Dat kan nu met een kaartje! Voer uw bericht in wij printen deze op een kaartje en voegen deze toe bij uw bestelling. De kaart wordt altijd bovenin de doos geplaatst zodat bij opening de kaart direct zichtbaar is voor de geadresseerde.

Enkele voorbeelden van mee gestuurde teksten zijn:

  • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 
  • Veel plezier op je vakantie! Hierbij wat lekkers!
  • Bedankt voor je hulp!

Cadeaukisten:

Wilt u het cadeau persoonlijk maken? Dit kan door gebruik te maken van ons aanbod houten cadeaukisten met speciaal bedrukte teksten op de kist. Wilt u bijvoorbeeld iemand Bedanken voor zijn of haar hulp dan kiest u natuurlijk voor de kist “ Bedankt “ of wat denkt u van “ Proost “. Door deze boodschap op de kist brengt u niet alleen een leuk cadeau maar ook nog eens een persoonlijk cadeau. 

Wij hebben verschillende teksten voor op de kisten, wenst u in een grote oplage een speciale tekst kunt u altijd vrijblijvend contactopnemen met ons.

Voor grote aantallen kunnen wij een offerte op maat uitbrengen en kunnen uw logo, bedrijfsnaam of slogan op onze kisten laten bedrukken, de levertijd zal uiteraard toenemen. Deze bijzondere optie bieden wij al aan vanaf 50 kisten.

Meer informatie
Merk Carolans
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 17 %
Land Frankrijk
Smaak Honing-Whisky
Kleur likeur Bruin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carolans Cream in Cadeaukist
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.