Cariel Vodka

70 cl

Cariel Vodka

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 25,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 41 %
Smaak Neutraal
Merk Cariel
Land Zweden
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Het vlaggenschip van Cariel Vodka is het antwoord op de trend in de wodka wereld om steeds zuivere, en daarmee meer smakeloze, wodka te produceren. Het initiële distillaat is afkomstig van de beste kwaliteit wintergraan die Zweden te bieden heeft, na het laatste distillaat blijft er een ware premium wodka over die een ongekende diepte heeft en een prachtig karakter vertoont.

Cariel Vodka wordt gebotteld in een prachtig vormgegeven fles en is in maart 2009 verkozen tot ‘Best Tasting Vodka’ door het Zweedse vakblad Apéritif.