Cane Island Jamaica

70 cl

Cane Island Jamaica

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 28,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 40 %
Soort Bruine Rum
Merk Cane Island
Herkomst Jamaica
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Cane Island Jamaica is een donkere rum met een typische Jamaicaans karakter met een goede balans tussen de fruitige notities en de houten aroma's die voortvloeien uit de tropische rijping.

Distilleries in deze blend: Worthy Park Estate, Monymusk Estate, Hampden Estate en New Yarmouth Estate

Cane Island:

Cane Island heeft een selectie gemaakt van verschillende distilleerderijen van het land, hier hebben zij zorgvuldig een heerlijke rum mee geblend. De selectie van Cane Island bestaat uit drie Single Origin Rum Blends.

Rum is misschien wel een van de meest diverse en historische dranken in de wereld, er is geen drank wat in zo veel verschillende landen wordt geproduceerd. Elk land met z'n eigen geschiedenis en tradities als het om rum maken gaat.

Cane Island Rum biedt momenteel rum uit drie iconische rum landen: Barbados, Cuba en Jamaica. Elk van deze eilanden heeft een lange geschiedenis in rumproductie met hun eigen stijlen en tradities. Elke mix weerspiegelt de ware rum kenmerken en de identiteit van het eiland.

Alle rum in de selectie van Cane Island zijn tropische verouderd, dit is drie maal intenser dan het verouderen in koudere klimaten. Deze authentieke verouderingsproces resulteert in een prachtige oude rum.